joi, 22 mai 2008

Mara mixeaza sambata, 31 mai, la citybeatradio din Anglia

Mara mixeaza la citybeatradio.org din Anglia

http://www.citybeatradio.org
http://www.myspace.com/missdjmara
http://www.fwdagency.ro
http://www.myspace.com/fwd_booking


Mara, DJita reprezentata de FWD Agency, este din nou invitata sa mixeze la CityBeatRadio din Anglia. Sambata, 31 mai, incepand cu ora 23 (ora Romaniei), Mara va va oferi un set in exclusivitate pentru Citybeatradio. Postul de radio emite online si poate fi ascultat la adresa www.citybeatradio.org.


Mara Biography
Mara a fost inebunita de mic copil dupa muzica si danseaza pana la epuizare pe orice sunet muzical. Mai tarziu, din nevoia de miscare, inevitabil ajunge in club. Intalnirea cu muzica electronica are loc odata cu auditia albumului Violator – Depeche Mode. Incurajata de prietenul ei, Alin, unul dintre rezidentii clubului Space de acum cativa ani, incepe sa-si cumpere muzica si sa mixeze. Astfel s-a pregatit de primul rezidentiat, in anul 2002 in club Oxigen din Ploiesti. Tot atunci a avut loc si prima aparitie la postul MTV Romania, devenind cunoscuta pe scena clubbing din Romania.
Ii place foarte mult sa mixeze pe vinyl-uri pentru ca au un sound aparte. Stilul muzical este foarte complex, tinand cont de toate subramurile muzicii electronice, astfel ca seturile ei difera de la un party la altul. Ii place fosrte mult sa fie dj de main. A sustinut totodata si multe afterpartyuri, dar a descoperit si marea placere de a pune muzica pe plaje de la rasaritul soarelui pana la apus.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire